Llar-Residència per a persones amb discapacitat intel.lectual del Districte de Les Corts

La nostra entitat porta més de 30 anys treballant amb i per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Al llarg d’aquest temps hem acumulat una extensa experiència i coneixement del sector i de les necessitats que presenta.

En aquest sentit, ja fa alguns anys que hem detectat que a tot Catalunya, i especialment a la ciutat de Barcelona i al nostre districte, existeix una necessitat creixent de recursos en l’àmbit residencial.

És per això que des de l’Associació es treballa fa temps per a la creació d’un establiment especialitzat, que pugui contribuir a donar resposta a aquesta necessitat, i amb aquest objectiu, en col·laboració amb la “Federació Plataforma d’Entitats de Persones amb Discapacitat del Districte de les Corts (FPEPD)”, de la qual som co-fundadors, es va elaborar un projecte de creació d’una llar-residència per a persones amb discapacitat intel·lectual al Districte de Les Corts.

Després de presentar el projecte a l’Ajuntament de Barcelona, a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i a la Generalitat de Catalunya, i d’un intens treball, finalment es va aconseguir la cessió per part de l’Ajuntament d’uns terrenys on poder edificar l’equipament i el compromís de col·laboració econòmica de la Generalitat. Així doncs, esperem poder fer realitat el projecte en un termini no gaire llarg.

La llar comptarà amb uns 700 m2 i 24 places, en aquest moments estem treballant per tal d’establir l’ubicació